bij u thuis

 

Eigen Wijs Koken beheerst de kunst van het culinaire verwennen, bij u thuis of zakelijk.

 

Wij dekken de tafel, bereiden het eten en serveren de gerechten en dranken. Al het werk wordt u uit handen genomen zodat er ten volle van de avond genoten kan worden.

Na afloop laat EWK vanzelfsprekend de keuken netjes en opgeruimd achter.

Een lunch,diner of walking diner aan huis of op welke gewenste locatie dan ook.

Wij helpen u graag om u en uw gasten in de watten te leggen.

Met EigenWijs Koken beschikt u als het ware over uw eigen privé chefkok en bent dan ook verzekerd van top en innovatief eten.

 

We komen al vanaf 6 personen.

 naast een "gewone" lunch of diner bieden we ook zgn. Walking diner aan, kleinere gerechtjes en worden geserveerd in meerdere gangen, leuk voor een grotere groep om staand makkelijk te nuttigen.

 

U hoeft niks te doen

Wij brengen alle ingrediënten mee, het gebruik van servies en bestek is ook bij de prijs inbegrepen. Omdat alles maatwerk is, bezoekt Roger u thuis of op locatie om zo de details en mogelijkheden te kunnen bespreken, ook de keukenuitrusting ter plekke kan dan worden bekeken. Naast het dekken van uw tafel en het (voor)bereiden van het eten kan een van onze gastvrouwen of -heren uw gerechten serveren en drank schenken. Indien u dit wenst, neemt EWK u al het werk uit handen zodat uw gasten en ook uzelf volledig van alle aandacht kunnen genieten. 

 

 

 

 

Langoustines(gebrand en in croutejasje) - groene asperge - consommé grijze garnaal