zomerse private dining in de tuin

Een mooie zaterdagavond in zuid-Limburg,  het mag weer eindelijk.

 

Gasten die heerlijk genieten van de prachtige ambiance en unieke plek die sinds kort aangeboden wordt om te vertoeven.  Gasten kunnen de omgeving verkennen en gebruikmaken van een op en top verzorgde private dining in privésfeer,  ooit eerder heb ik heel dichtbij gewerkt in een nog een van de mooiste kastelen van Zuid Limburg.

Nu op een andere (Eigen) Wijze dus en dit blijft onveranderd zo een mooi gevoel om voor mensen te koken die dit kunnen waarderen, van amuse tot aan de zoetigheden bij de koffie, alles uit eigen streek van producenten die voor kwaliteit en eerlijke produkten staan.  Om zo uit passie en hart voor de producten uit de streek dit te kunnen delen met  gasten, tijdens de gangen over de gerechten enthousiast kan vertellen waar hetgeen op het bord  gepresenteerd wordt vandaan komt.

 

Dit is waar ik blij van wordt en energie krijg.

 

tot snel,wellicht een keer in uw keuken  en voor nu proost op het Limburgs gastronomische  Leven.

 

 

Roger