herfst, paddestoelen

Herfst

 

De tijd van paddenstoelen, pompoen maar ook wild is aangebroken.

Afgelopen week tijdens een tripje naar de Sallandse Heuvelrug zelf nog een overvloed aan paddestoelen tegengekomen, van eekhoorntjesbrood tot kastanjeboleten en (de niet voor consumptie geschikte)  welbekende roodwit gestipte vliegenzwammen.

Op 15oktober is het wildseizoen "officieel" van start gegaan en we gaan hier ook weer nieuwe mooie creaties maken.


Ook zorgt dit seizoen voor geweldige mogelijkheden om vegetarisch net zulke mooie gerechten te bedenken.  

 

Volgende week zondag, 27oktober,  organiseren we een themadiner rondom wild bij kasteelhoeve Hartelstein in Maastricht. Ook als je geen liefhebber bent van wild bent u van harte welkom,  we bieden een vis/vegetarisch alternatief aan. 

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus aanmelden kan nog steeds hiervoor via: email (roger@eigenwijskoken.com) of telefonisch (06 - 8667 6187).

 

Terugblik op het meer dan geslaagde gastronomisch weekend enkele weken geleden bij Kasteel Borgharen in Maastricht.

Zaterdag een diner in de oude zaal waar de gasten genoten hebben van de prachtige entourage, de gerechten en zeker niet te vergeten de muzikale omlijsting.

Op zondag buiten in de kasteeltuin wederom een mooi verzorgd diner, het heerlijke nazomerzonnetje zorgde voor een net zo'n prettige ambiance als de avond ervoor.


Wilt u ook een keer thuis of op locatie kunnen genieten van een mooie culinaire ervaring dan zullen wij dit voor u op een passende manier invullen.


Culinaire groet,

Roger Wijsen